Ρίζι με μπρόκολο , καρότο και μανιτάρια . Τύφλα να χει ο Ματίς

Μαγειρεύει η/ο: Μαριλού

Ρίζι με μπρόκολο , καρότο και μανιτάρια . Τύφλα να χει ο Ματίς
Τις προάλλες για τις ανάγκες της εργασίας μου βρέθηκα σε έναν καταπληκτικό χώρο που θα μπορούσε να λέγεται η “Disneyland της υγιεινής διατροφής “, αλλά λέγεται “Farmers Republic” και βρίσκεται στο Κρυονέρι . Πρόκειται για την πρώτη στεγασμένη αγορά βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα που διαθέτει και Παντοπωλείο (with Virgin Mary’s eyes κοινώς “της Παναγιάς τα ...

Πολύχρωμη σαλάτα με μαρούλι και κοτόπουλο

Μαγειρεύει η/ο: Μαριλού

Πολύχρωμη σαλάτα με μαρούλι και κοτόπουλο
Αυτή η σαλάτα μπορεί να θεωρηθεί και ως πλήρες γεύμα. Είναι δροσερή, πλούσια σε πρωτεΐνη, βιταμίνες και μέταλλα και καθόλου παχυντική Υλικά για μια μεγάλη σαλατιέρα 1 μαρούλι ή 1 άισμπεργκ χοντροκομμένο 5 κουταλιές σούπας καλαμπόκι βρασμένο 4 κουταλιές σούπας σταφίδες μαύρες 2 στήθη κοτόπουλο βρασμένα και λεπτοκομμένα 100 γρ φλούδες παρμεζάνας 5 κουταλιές σούπας ...

Μπακαλιάρος μπιάνκο. Μπακαλιαράκι άσπρο κι ελαφρύ της μάνας μου καμάρι

Μαγειρεύει η/ο: Μαριλού

Μπακαλιάρος μπιάνκο. Μπακαλιαράκι άσπρο κι ελαφρύ της μάνας μου καμάρι
  Ο μπακαλιάρος μπιάνκο είναι ένα πιάτο που φτιάχνουν συχνά στα Επτάνησα και κυρίως στην Κέρκυρα και στην Λευκάδα . Μπορεί να γίνει και με οποιοδήποτε άλλο λευκόσαρκο ψάρι που κάνει για βραστό.   Υλικά   1 κιλό μπακαλιάρος ξαλμυρισμένος κομμένος σε μερίδες  4-5 πατάτες κομμένες κυδωνάτες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2-3 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια 1/2 ...

Μπακαλιάρος φιλέτο με ντομάτα και μυρωδικά . Για κορμί θανατηφόρο

Μαγειρεύει η/ο: Μαριλού

Μπακαλιάρος φιλέτο με ντομάτα και μυρωδικά . Για κορμί θανατηφόρο
  Υλικά  500 γρ. μπακαλιάρος φιλέτο κομμένος σε 4 μερίδες ( ή άλλο λευκόσαρκο ψάρι φιλέτο πχ γλώσσα, πέρκα ) 2 ώριμες ντομάτες τριμμένες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1/2 φλιτζάνι ανάμεικτα αρωματικά φρέσκα (πχ ρίγανη, θυμάρι, δυόσμο,βασιλικό, μαϊντανό) 1 κουταλιάς της σούπας λάδι αλάτι , πιπέρι Πως το κάνουμε  Σε ένα τηγάνι βάζουμε ...

Φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα μήλου και κάρυ. Ελαφρύ και αεράτο

Μαγειρεύει η/ο: Μαριλού

Φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα μήλου και κάρυ. Ελαφρύ και αεράτο
Το κοτοπουλάκι αυτό γίνεται σε 15 λεπτά , είναι πολύ ελαφρύ και νόστιμο, και θυμίζει λίγο ανατολή , δοκιμάστε το ! It’s an order! Υλικά  3 φιλέτα κοτόπουλο  1 μήλο 1 κρεμμύδι 3/4 φλιτζανιού γάλα 1/4 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος 1 κουταλάκι κάρυ 3 κουταλιές σούπας λάδι αλάτι πιπέρι Πως το κάνουμε  Πλένουμε καλά και αλατοπιπερώνουμε τα ...

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο