Έγχυμα

Συνταγή από την/τον:

Είναι μία τεχνική στην οποία βράζουμε νερό και προσθέτουμε στο τέλος τα φύλλα ή τα άνθη του βοτάνου μας, γνωστό και ως τσάι. Το αφήνουμε στο νερό για 8 με 10 λεπτά το σουρώνουμε και το πίνουμε ζεστό ή το κρατάμε στο ψυγείο για 2 μέρες. Χρησιμοποιούμε περίπου 4 γρ. αποξηραμένο βότανο ή 8 γρ. νωπό ανά φλιτζάνι.

VN:F [1.9.22_1171]
Σκορ: 0.0/5 (0 ψήφοι )

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο