Αφέψημα

Συνταγή από την/τον:

Είναι μία τεχνική στην οποία βράζουμε τα μέρη του βοτάνου με νερό για περίπου 30 λεπτά, σουρώνουμε και πίνουμε ή κάνουμε γαργάρες όσο είναι ζεστό ή μπορούμε να το διατηρήσουμε στο ψυγείο για 2 μέρες.

Η αναλογία είναι για κάθε φλιτζάνι νερό  20 γρ. αποξηραμένο ή αν χρησιμοποιούμε νωπό βότανο 40 γρ.

Χρησιμοποιείται κυρίως για μέρη του φυτού που είναι πιο σκληρά όπως τα κλωνάρια, τους καρπούς, τον φλοιό ή τις ρίζες.

VN:F [1.9.22_1171]
Σκορ: 0.0/5 (0 ψήφοι )

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο