Πικάντικα κεμπάπ . Και μπαπ και κάτω 1

Μαγειρεύει η/ο: Μαριλού

Πικάντικα κεμπάπ . Και μπαπ και κάτω
Το γνωστό σε όλους μας κεμπάπ (Kebap) πέρασε από την Μέση Ανατολή , στα Βαλκάνια , στην Κεντρική και Νότια Ασία και σε πολλές περιοχές της Ευρώπης και έγινε διεθνώς γνωστό και αγαπημένο πιάτο . Ουσιαστικά πρόκειται για μπιφτέκια με μπόλικα μπαχαρικά , πλασμένα μακρόστενα και ψημένα στο γκριλ ή στη σχάρα. Διαφέρει από το ...

Πλευριτώσαμε… Πλευρώτους ψητά με κόλιανδρο

Μαγειρεύει η/ο: Παναγιώτης

Πλευριτώσαμε... Πλευρώτους ψητά με κόλιανδρο
Το μανιταράκι αυτό είναι θεϊκό και έχει γεύση γεμάτη που θυμίζει κρέας, το όνομα τους έχει Ελληνική ρίζα από το «πλευρό» και τα «ώτα» (πλευρικό αυτί) γιατί μεγαλώνει συνήθως στους κορμούς δέντρων. Τα πλευρώτους μπορείτε να τα μαρινάρετε από το προηγούμενο βράδυ.   Τα υλικά μας για 4 μερίδες 500 γραμμάρια πλευρώτους πλυμένα και στεγνωμένα ...

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο