Πικάντικα κεμπάπ . Και μπαπ και κάτω 1

Μαγειρεύει η/ο: Μαριλού

Πικάντικα κεμπάπ . Και μπαπ και κάτω
Το γνωστό σε όλους μας κεμπάπ (Kebap) πέρασε από την Μέση Ανατολή , στα Βαλκάνια , στην Κεντρική και Νότια Ασία και σε πολλές περιοχές της Ευρώπης και έγινε διεθνώς γνωστό και αγαπημένο πιάτο . Ουσιαστικά πρόκειται για μπιφτέκια με μπόλικα μπαχαρικά , πλασμένα μακρόστενα και ψημένα στο γκριλ ή στη σχάρα. Διαφέρει από το ...

Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα. Μπιφτέκι σε ενδιαφέρουσα

Μαγειρεύει η/ο: Μαριλού

Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα. Μπιφτέκι σε ενδιαφέρουσα
Το μπιφτέκι είναι μεγάλο κεφάλαιο στην Ελληνική και διεθνή κουζίνα . Ο κιμάς είναι ένας καμβάς που σηκώνει πολλές παραλλαγές . Το ξέρω ότι ο περισσότερος κόσμος βάζει κρεμμύδι τριμμένο ( και μερικοί και σκόρδο) αλλά εγώ δεν και βγαίνουν πιο ελαφριά και εξίσου νόστιμα . Τώρα αν εσείς επιμένετε , μην βαράτε , βάλτε ...

Φιλέτο φρέσκου τόνου στο τηγάνι, η απλότητα στο μεγαλείο της.

Μαγειρεύει η/ο: pomopapa

Φιλέτο φρέσκου τόνου στο τηγάνι, η απλότητα στο μεγαλείο της.
Ναι το ξέρω η θέα του πιάτου μπορεί να σας προκαλέσει διάφορα συναισθήματα αλλά δυστυχώς για μερικούς από εσάς αυτό είναι ο σωστός τρόπος για να απολαύσουμε την γεύση του φρέσκου τόνου, εγώ προσωπικά τον προτιμώ rare όπως και την μπριζόλα μου. Αν τον ψήσουμε υπερβολικά τείνει να ξεραίνεται γιατί είναι πάρα πολύ άπαχο ψάρι. ...

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο