Φουρτάλια: υπέρ-ομελέτα απο την Άνδρο

Μαγειρεύει η/ο: Παναγιώτης

Φουρτάλια: υπέρ-ομελέτα απο την Άνδρο
  Η φουρτάλια ή φρουτάλια είναι ένα πιάτο παραδοσιακό που φτιάχνεται στην Άνδρο (αλλά και στην Τήνο), μία απολαυστική ομελέτα με πατάτες και λουκάνικα με μία γερή δόση γλύνας (λίπους) αλλά και τα φρέσκα αρώματα του δυόσμου, εγώ βέβαια επειδή δεν έχω γλύνα ή λούτζα χρησιμοποίησα  ελαιόλαδο για να τηγανίσω τις πατάτες και το λίπος ...

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο