Μάτι γαρίδα … γαριδομακαρονάδα με τα όλα της.

Μαγειρεύει η/ο: Μαριλού

Μάτι γαρίδα … γαριδομακαρονάδα με τα όλα της.
  Το συνταίριασμα ζυμαρικών και θαλασσινών είναι πολύ συνηθισμένο στη Μεσόγειο και ότι πρέπει τις μέρες της νηστείας . Ο κουμπάρος μου ο Γιάννη και ο φίλος μου ο Θωμάς , ερασιτέχνες μάγειρες και καλοφαγάδες και οι δυο , μου είπαν ότι κάνουν καλές γαριδομακαρονάδες. Συνδύασα δημιουργικά τις συμβουλές τους στο εν λόγω  γευστικό όργιο. ...

Μακαρονάκι με καλαμαράκια κον(σέρβα)

Μαγειρεύει η/ο: pomopapa

Μακαρονάκι με καλαμαράκια κον(σέρβα)
Μακαρονάκι με καλαμαράκια κονσέρβα λοιπόν ή μάλλον μακαροτσίνι όπως τα έλεγε η γιαγιά μου, αυτή είναι μία λύση για να ζωντανέψουν τα καλαμαράκια της κονσέρβας και να βγάλετε και περισσότερες μερίδες στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε :/ Δεν χρειάζεται να σας πω ότι μπορείτε να κάνετε την συνταγή αυτή με φρέσκα ή κατεψυγμένα καλαμαράκια, απλά ...

Κουσκουσές (κους κους) στην κατσαρόλα 2

Μαγειρεύει η/ο: pomopapa

Κουσκουσές (κους κους) στην κατσαρόλα
Κουσκουσές = Ζυμαρικό σε στρογγυλές μπαλίτσες. Τα Ελληνικά ζυμαρικά είναι πολλά, ποικιλόμορφα και πολύ νόστιμα, ο κουσκουσές είναι ένα ζυμαρικό που φτιάχνουν στην Ηλεία (βέρσιον του κους κους). Φτιάχνεται με αυγά, πρόβειο γάλα και αλεύρι, μαγειρεύεται όπως το κριθαράκι στην κατσαρόλα αλλά και στον φούρνο. Συνήθως συνοδεύεται με κρέας αλλά εδώ θα δούμε μία χορτοφαγική ...

Μπλέξαμε τα μπούτια γαλοπούλας με μακαρονάδα 2

Μαγειρεύει η/ο: pomopapa

Μπλέξαμε τα μπούτια γαλοπούλας με μακαρονάδα
Γαλοπούλα μακαρονάδα λοιπόν, η γιαγιά μου έλεγε ότι η γαλοπούλα είναι πρόστυχο κρέας  (γιατί έχει έντονη μυρωδιά προφανώς), για αυτό και εγώ του συμπεριφέρθηκα πρόστυχα με την σειρά μου. Το μυστικό είναι στα μπαχαρικά λοιπόν και στο αργό βράσιμο που κάνει το πουλί να λιώνει στο στόμα (ουπς)   Τα υλικά μας 4-5 γαρίφαλα 1 ...

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο