Μους μόκα . Μόκα – loca , τρελή απόλαυση !

Μαγειρεύει η/ο: Μαριλού

Μους μόκα . Μόκα - loca , τρελή απόλαυση !
Την συνταγή για την μους μόκα μου την έδωσε η φίλη Ελένη , που την είχε φτιάξει σε μορφή τούρτας- τσιζ κέικ . Εγώ την έκανα σε ατομικές δόσεις γευστικού ντελίριου .   Υλικά για 12 ποτήρια  1 πακέτο μπισκότα  digestive ή πτι μπερ 100 γρ βούτυρο λιωμένο 500 τυρί κρέμα 500 μλ κρέμα γάλακτος ...

Γιαουρτογλυκό με ζελέ φράουλα. Γεύση εξ απαλών ονύχων

Μαγειρεύει η/ο: Μαριλού

Γιαουρτογλυκό με ζελέ φράουλα. Γεύση εξ απαλών ονύχων
Μια γεύση που μας γυρίζει στα παιδικά μας χρόνια . Θυμάμαι τα γλυκά με γιαούρτι και ζελέ σε διάφορες γεύσεις και με κομμένα φρούτα ήταν κάποτε πολύ της μόδας , όταν μεγάλωνα την δεκαετία του 1980 ( αααααχ I am old) . Όλες οι μαμάδες τα έφτιαχναν . Διαχρονικό γλυκό ψυγείου , που μου το ...

Μους λεμόνι με γιαούρτι . Βελούδινη αμαρτία

Μαγειρεύει η/ο: Μαριλού

Μους λεμόνι με γιαούρτι . Βελούδινη αμαρτία
Αυτή είναι μια πολύ απλή ,νόστιμη και ελαφριά μους που θα κλείσει με επιτυχία κάθε γεύμα σας . Υλικά 1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό  300 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 5 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη 1 βανίλια 2 μεγάλα λεμόνια χυμό και ξύσμα τριμμένα μπισκότα για το γαρνίρισμα   Πως το κάνουμε Χτυπάμε την παγωμένη κρέμα γάλακτος ...

Μους λεμόνι με λιμοντσέλο. Κάναμε τα ξινά γλυκά

Μαγειρεύει η/ο: Μαριλού

Μους λεμόνι με λιμοντσέλο. Κάναμε τα ξινά γλυκά
Αυτή είναι μια πανεύκολη και διαφορετική μους λεμονιού , χάρη στην σπιρτάδα από το λικέρ.  Για τα παιδάκια σας κρατήστε ένα μπολ χωρίς αλκοόλ ( για δεύτερο δε σας βλέπω…) Υλικά  400 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά 1 κούπα άχνη ζάχαρη χυμός και ξύσμα από 2 λεμόνια 2 σφηνάκια λιμοντσέλο ( ή άλλο λικέρ ...

Προφιτερόλ time. Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες

Μαγειρεύει η/ο: Μαριλού

Προφιτερόλ time. Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες
Στους φίλους μας τους Γάλλους χρωστάμε πολλά στη ζαχαροπλαστική . Το προφιτερόλ είναι ένα απ΄αυτά. Συνήθως σερβίρεται σε μπολ που έχει… κάτω σοκολάτα και πάνω τα σου και μέσα κρέμα και από πάνω σοκολάτα και πάνω σαντιγί … όπως  λέει και ο μέγιστος Γιώργος Κωνσταντίνου στην καλύτερη περιγραφή του γλυκού ever . Για την παρασκευή ...

Μους γιαούρτι με βύσσινο

Μαγειρεύει η/ο: Μαριλού

Μους γιαούρτι με βύσσινο
To γιαουρτάκι μαζί με  φρούτα είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να φτιάξουμε διάφορες ελαφριές και δροσερές μους .  Θα ακολουθήσουν κι άλλες  . Υλικά για 4 μπολάκια  250 γρ γιαούρτι 250 γρ κρέμα γάλακτος 2 μικρά  φύλλα ζελατίνης 4 κουταλιές της σούπας γλυκό κουταλιού βύσσινο, στραγγισμένο, (κρατάμε το σιρόπι) 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1 βανίλια 1 ...

Σοκολατένια μους Αβοκάντο 3

Μαγειρεύει η/ο: pomopapa

Σοκολατένια μους Αβοκάντο
  Αυτή η σοκολατένια μους από αβοκάντο είναι η σωτήρια σου, γιατί όχι μόνο δεν περιέχει ζάχαρη ή γάλα αλλά είναι και γεμάτη καλά λιπαρά από το αβοκάντο. Γλυκάκι κατάλληλο για χορτοφαγικές και vegan δίαιτες και για παιδάκια κάθε ηλικίας.   Τα υλικά μας 2 ώριμα αβοκάντο 2 κουταλιές της σούπας κακάο 4 κουταλιές της ...

Γλυκό σοκομπανάνα – Την σοκομπανάνα σου και στο κλουβί σου .

Μαγειρεύει η/ο: Μαριλού

Γλυκό σοκομπανάνα – Την σοκομπανάνα σου και στο κλουβί σου .
  Όταν η χρυσοχέρα Άντζελα ( ξαδέρφη του goldfinger) μπαίνει στην κουζίνα , ο Παρλιάρος νιώθει έναν κρύο ιδρώτα να κυλάει στο σβέρκο του . Έφτιαξε την παρακάτω συνταγή στο Lovefood Eurovision Party και δεν έμεινε κολυμπιθρόξυλο …   Υλικά        1 φακελάκι έτοιμη σαντιγί        200 γρ. φρέσκο γάλα (για ...

Δεν είναι μούσι …είναι μους ( χαλβά ) 1

Μαγειρεύει η/ο: Μαριλού

Δεν είναι μούσι …είναι μους ( χαλβά )
  Η συνταγή είναι πανεύκολη και μπορείτε να παίξετε με πολλές παραλλαγές. Είναι ένας ωραίος τρόπος να χρησιμοποιήσετε τον χαλβά που σας έχει περισσέψει , αλλά και να κάνετε ένα πολύ γκουρμέ και ευπαρουσίαστο γλυκό που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους στα dinner !   Τα υλικά μας Για 4 μικρά μπολάκια   250 γρ. χαλβά ...

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο