
Αυτοί οι ανθοί γεμιστοί με φέτα & δυόσμο είναι βομβίτσες γεύσης που εκρήγνυνται στο στόμα σου και ιδανικοί σύντροφοι του κρασιού και της μπύρας δοκιμάστε τα ;)
Τα υλικά μας (για 10 ανθούς)
- 10 κολοκυθανθοί
- 250 γρ. Φέτα
- 3 κουταλιές της σούπας δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κούπες λάδι
Σε αυτή την συνταγή χρησιμοποίησα αυτό το εύκολο κουρκούτι μπύρας
Προετοιμασία
Σε ένα μπολ τρίβουμε την φέτα και προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο δυόσμο και τρίβουμε φρέσκο πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά για να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Στην συνέχεια και πολύ προσεχτικά, γιατί οι ανθοί είναι ευαίσθητοι, γεμίζουμε τους ανθούς μας με το μείγμα μας. Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι για να κάψει και ένα-ένα περνάμε τους ανθούς από το κουρκούτι και τους ρίχνουμε στο τηγάνι.
Τηγανίζουμε τους ανθούς μέχρι να πάρουν ένα χρυσοκόκκινο χρώμα και από τις 2 πλευρές. Όταν είναι έτοιμοι τους βάζουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί για να τραβήξει το επιπλέον λάδι.
Σερβίρουμε αν θέλουμε με το ντίπ γιαουρτιου με δυόσμο ή με τζατζικάκι.