LoveFood

Μαγειρεύω και έχω θέματα

  • Συνταγές
    • Μαγειρική
    • Ζαχαροπλαστική
    • Τσάι
    • Προσθήκη συνταγής
  • Ανα Υλικό
    • Αλλαντικά
    • Ζυμαρικά
    • Θαλασσινά
    • Γαλακτοκομικά
    • Κρέας
    • Λαχανικά
    • Μπαχαρικά
    • Μυρωδικά
    • Πουλερικά
    • Σοκολάτα
    • Φρούτα
    • Ψάρια
  • Χρήσιμα
    • Μαγειρικό Γλωσσάρι
    • Δοσομετρητής
    • Θερμοκρασίες φούρνου
    • Τεχνικές
Κρύα πιάτα, Μεζέδες, Ορεκτικά  /  23 Ιουνίου 2013

Αυγά γεμιστά με μαγιονέζα & μυρωδικά, καθαρίζουμε και γελάμε.

by Παναγιώτης
Αυγά γεμιστά
Τα γεμιστά αυγά είναι μία εύκολη & γρήγορη λύση για το τραπέζι σας, είναι κρύο πιάτο & έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορείς να τα ετοιμάσεις πολύ πιο πριν για να μην βασανίζεσαι την τελευταία στιγμή…
Υλικά

  • 6 αυγά βρασμένα σφιχτά
  •  2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
  • 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη ψιλοκομμένη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο άνηθο, μαϊντανό ή βασιλικό ψιλοκομμένο
  • Καρδιές μαρουλιού για το σερβίρισμα
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι

 

Προετοιμασία

  1. Καθαρίζουμε τα αυγά και τα κόβουμε στη μέση.
  2. Αφαιρούμε τους κρόκους και τους πολτοποιούμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε τη μαγιονέζα, , το πιπέρι, την κάπαρη, τον φρέσκο άνηθο, μαϊντανό ή βασιλικό και το κρεμμυδάκι.
  3. Γεμίζουμε τα ασπράδια με το μείγμα & τα βάζουμε στο ψυγείο για να απορροφήσουν τα αρώματα των μυρωδικών
  4. Όταν τα σερβίρουμε στολίζουμε με καρδιές μαρουλιού & με φρέσκο άνηθο, μαϊντανό ή βασιλικό

Στο ίδιο στυλ:

Σπιτική μαγιονέζα με ελαιόλαδο, κάνε την έξτρα παρθένα. Αυτή είναι μία μαγιονέζα ειδική καθώς ακούτε από όλους ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε λάδια με την λιγότερη δυνατή γεύση για να φτιάξετε μαγιονέζα. Αυτή η μαγιονέζα έχει την καταπληκτική γέυση του ελαιόλαδου και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε άνετα στις στις σαλάτες...

Τσιγαριστά χόρτα με αυγά ποσέ, με αγάπη από το Πήλιο. Αυτή είναι μία παραδοσιακή πηλειορίτικη συνταγή την οποία την έμαθα από την Κυρία Νίκη στην ταβέρνα “Το μεϊντάνι” στην Ζαγορά του Πηλίου, είναι μία απλή συνταγή που συνδυάζει τις μυρωδιές της Ελληνικής φύσης, τα καταπληκτικά χόρτα και μυρωδικά με τα...

Μπακαλιάρος φιλέτο με ντομάτα και μυρωδικά . Για κορμί θανατηφόρο   Υλικά  500 γρ. μπακαλιάρος φιλέτο κομμένος σε 4 μερίδες ( ή άλλο λευκόσαρκο ψάρι φιλέτο πχ γλώσσα, πέρκα ) 2 ώριμες ντομάτες τριμμένες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1/2 φλιτζάνι ανάμεικτα αρωματικά φρέσκα (πχ ρίγανη, θυμάρι, δυόσμο,βασιλικό,...

Σαλάτα με αυγά (πασχαλινά) Επειδή τα πασχαλινά αυγά μας τα βάψαμε με κρεμμύδια τα τρώμε άφοβα! Η σαλάτα είναι απλή και μπορεί να συνοδευτεί με μία απλή βινεγκρέτ με ελαιόλαδο και μπαλσάμικο ή και με μαγιονέζα. Πάμε για ανακύκλωση!     Τα υλικά μας...

Tags

  • Γρήγορες
  • Εύκολες
  • Χορτοφαγικές

Πλοήγηση άρθρων

Ζεστή σαλάτα με φύτρες φασολιού από Κορέα μεριά.
Λινγκουίνι με κολοκύθι & μανούρι. Στο πιτς φιτίλι

Share your thoughts Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Υλικά

  • Άνηθος
  • Αλάτι
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Αυγά
  • Βανίλια
  • Βασιλικός
  • Βούτυρο
  • Γάλα
  • Γαρίφαλο
  • Γιαούρτι
  • Δυόσμος
  • Ελαιόλαδο
  • Ζάχαρη
  • Ζάχαρη άχνη
  • Θυμάρι
  • Κανέλα
  • Κεφαλοτύρι
  • Κολοκύθια
  • Κορίανδρος
  • Κοτόπουλο
  • Κρέμα γάλακτος
  • Κρεμμύδι
  • Κρεμμύδι Φρέσκο
  • Κύμινο
  • Μαϊντανός
  • Μαύρο Πιπέρι
  • Μελιτζάνες
  • Μοσχοκάρυδο
  • Μπέικον
  • Μπαλσάμικο
  • Μπαχάρι
  • Ντομάτες
  • Ξύδια
  • Παρμεζάνα
  • Πατάτες
  • Πιπέρι
  • Πιπέρι καγιέν
  • Πιπεριές
  • Ρίγανη
  • Σκόρδο
  • Τζίντζερ
  • Τσίλι
  • Φέτα
  • Χυμός Λεμονιού
  • κιμάς μοσχαρίσιος

Είναι και…

  • Light
  • Vegan
  • Αγίου Βαλεντίνου
  • Ανακύκλωση
  • Αυγά με φυσική βαφή
  • Βάφτιση
  • Γενέθλια
  • Για αρχάριους
  • Γιορτή
  • Γλυκά χωρίς ζάχαρη
  • Γρήγορες
  • Ελαφριές
  • Εορταστικές
  • Εύκολες
  • Καυτερά
  • Κουζίνες του κόσμου
  • Κοχλιοί
  • Κρασομεζές
  • Κόκκινα αυγά
  • Λίμπιντο
  • Μπουφές
  • Ναύπλιο
  • Νηστίσιμα
  • Νηστίσιμα Γλυκά
  • Οικονομικές
  • Ουζομεζές
  • Πάρτι
  • Πάσχα
  • Παιδικό πάρτυ
  • Παραδοσιακές
  • Πασχαλινά αυγά
  • Πασχαλινό τραπέζι
  • Παχαλινά αυγά με κρεμμύδι
  • Πλούσια σε ω3 λιπαρά
  • Πλούσιο σε σίδηρο
  • Πολύχρωμα
  • Πρωινό
  • Σαρακοστή
  • Τραπέζι
  • Χορτοφαγικές
  • Χορτοφαγική Μαγειρίτσα
  • Χριστούγεννα
  • καφές
  • τσάι
  • ψαροφαγία

Μέθοδος Μαγειρέματος

  • Ζεμάτισμα
  • Μαρινάδα
  • Μπέν μαρί
  • Στα κάρβουνα
  • Στην Κατσαρόλα
  • Στην γάστρα
  • Στην λαδόκολα
  • Στη σχάρα
  • Στο γκριλ
  • Στο μπρίκι
  • Στον Ατμό
  • Στον Φούρνο
  • Στο πήλινο
  • Στο τηγάνι
  • Τοστιέρα
  • Χωρίς Μαγείρεμα
  • Ψηστιέρα

Χώρες & Περιοχές

  • Άγιο Όρος
  • Ήπειρος
  • Αίγυπτος
  • Αγγλία
  • Αργεντινή
  • Ασία
  • Αυστρία
  • Αχαϊα
  • Βιετνάμ
  • Βολιβία
  • Βόρεια Αμερική
  • Γένοβα
  • Γαλλία
  • Γερμανία
  • Εκουαδόρ
  • Ελλάδα
  • Επτάνησα
  • Ευρώπη
  • Ζάκυνθος
  • Ζαγορά
  • Η.Π.Α.
  • Ηλεία
  • Ινδία
  • Ισραήλ
  • Ιταλία
  • Κέρκυρα
  • Κίνα
  • Κεφαλονιά
  • Κουρδιστάν
  • Κρήτη
  • Κυκλάδες
  • Λευκάδα
  • Μέση Ανατολή
  • Μαρόκο
  • Μεξικό
  • Μεσόγειος
  • Πήλιο
  • Πελοπόννησος
  • Περού
  • Πολωνία
  • Σούλι
  • Σπάρτη
  • Τουρκία
  • Τρίκαλα
  • Χιλή

Τελευταία Σχόλια

  • Πατάτες τηγανιτές …στο φούρνο που ΔΕΝ παχαίνουν στο Πατάτες τηγανιτές …στο φούρνο. Bye bye θερμίδα
  • ΑννΑ στο Ζυμαρικά με πέστο φασκόμηλου, έπαθα έκρηξη γέυσης
  • Μιτσάκι στο Πουτίγκα από τσουρέκι, άλλαξε ο Μανωλιός και έφαγε το τσουρέκι του αλλιώς.
  • Ψάρι στη λαδόκολλα με λαχανικά(4 μονάδες) - στο Φάγαμε πακέτο …φιλέτα ψαριού στη λαδόκολλα
  • Μαιρη Αθανασοπουλου στο Στάσου…μύγδαλα! Τούρτα με καραμελωμένα αμύγδαλα (και σοκολατένιο παντεσπάνι)
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Copyright
  • Δήλωση Προστασίας προσωπικών δεδομένων
  • Elara by LyraThemes