Τα γεμιστά αυγά είναι μία εύκολη & γρήγορη λύση για το τραπέζι σας, είναι κρύο πιάτο & έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορείς να τα ετοιμάσεις πολύ πιο πριν για να μην βασανίζεσαι την τελευταία στιγμή…
Υλικά
- 6 αυγά βρασμένα σφιχτά
- 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
- 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη ψιλοκομμένη
- 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο άνηθο, μαϊντανό ή βασιλικό ψιλοκομμένο
- Καρδιές μαρουλιού για το σερβίρισμα
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Αλάτι
Προετοιμασία
- Καθαρίζουμε τα αυγά και τα κόβουμε στη μέση.
- Αφαιρούμε τους κρόκους και τους πολτοποιούμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε τη μαγιονέζα, , το πιπέρι, την κάπαρη, τον φρέσκο άνηθο, μαϊντανό ή βασιλικό και το κρεμμυδάκι.
- Γεμίζουμε τα ασπράδια με το μείγμα & τα βάζουμε στο ψυγείο για να απορροφήσουν τα αρώματα των μυρωδικών
- Όταν τα σερβίρουμε στολίζουμε με καρδιές μαρουλιού & με φρέσκο άνηθο, μαϊντανό ή βασιλικό