Όταν η χρυσοχέρα Άντζελα ( ξαδέρφη του goldfinger) μπαίνει στην κουζίνα , ο Παρλιάρος νιώθει έναν κρύο ιδρώτα να κυλάει στο σβέρκο του . Έφτιαξε την παρακάτω συνταγή στο Lovefood Eurovision Party και δεν έμεινε κολυμπιθρόξυλο …
Υλικά
- 1 φακελάκι έτοιμη σαντιγί
- 200 γρ. φρέσκο γάλα (για τη σαντιγί)
- 1 πακέτο μπισκότα cookies σοκολάτα
- 2 μπανάνες
- 200 γρ. κουβερτούρα
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
Πως το κάνουμε
Σε ένα μπολ βάζω τη σκόνη της σαντιγί με το γάλα (πολύ παγωμένο) και τα χτυπάω. Σπάω τα μπισκότα με τα χέρια μου (μεγάλα κομμάτια) και τις μπανάνες σε φετούλες και τα ανακατεύω. Τα προσθέτω στην σαντιγί . Ζεσταίνω την κρέμα γάλακτος καλά (όχι να βράσει). Σε ένα μπολ κόβω την κουβερτούρα κομματάκια, ρίχνω τη ζεστή κρέμα γάλακτος και τα ομογενοποιώ με ένα σύρμα.
Σερβίρισμα: Μπορούμε να σερβίρουμε αυτό το γλυκό σε μπολάκια (5- 6 ανάλογα και με το μέγεθος) ή σε ένα μεγάλο μπολ. Βάζουμε κάτω στο μπολ όλο το μίγμα με την, τα μπισκότα και τις μπανάνες και στη συνέχεια από πάνω προσθέτουμε τη σοκολάτα (αφού πρώτα την έχουμε αφήσει να πάρει θερμοκρασία δωματίου και να μην είναι καθόλου χλιαρή). Το βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξει η σοκολάτα. Την ίδια διαδικασία κάνουμε και για τα ατομικά μπολάκια.