Εύκολη μαρινάδα για χοιρινές μπριζόλες, κράτησε τις ζουμερές.

Συνταγή από την/τον:

Μαρινάδα για χοιρινές μπριζόλες

Ο Μαρίνος είναι άστατος πολύ και ανακατωσιάρης…

Μία απλή μαρινάδα για να δώσετε άρωμα στις χοιρινές σας μπριζόλες και για να τις κρατήσετε ζουμερές είτε τις ψήσετε στο φούρνο ή στα κάρβουνα…

 

Τα υλικά μας (για 4 μπριζόλες περίπου)

  • 4 μπριζόλες πλυμένες και στεγνές
  • 1 κουταλιά της σούπας φύλλα φρέσκιας ρίγανης
  • 1 κουταλιά της σούπας φύλλα φρέσκου βασιλικού
  • 1 κουταλιά της σούπας φύλλα φρέσκου φασκόμηλου
  • 4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας στραγγιστό γιαούρτι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

 

Εκτέλεση

  1. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε όλα τα υλικά μας και τις μπριζόλες και ανακατεύουμε καλά, μασαζάροντας  τις μπριζόλες για να περάσουν τα υλικά μέσα τους για 3-4 λεπτά.
  2. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 5-6 ώρες και καλύτερα από την προηγούμενη μέρα.
  3. Αν τις κάνουμε στο φούρνο χρησιμοποιούμε και τα υγρά που έχουν μείνει στο σκεύος προσθέτοντας τα στο ταψί μας.
VN:F [1.9.22_1171]
Σκορ: 3.1/5 (15 ψήφοι )
Εύκολη μαρινάδα για χοιρινές μπριζόλες, κράτησε τις ζουμερές., 3.1 από 5 βασιζόμενο σε 15 ψήφους

Leave a Reply

  

  

  

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο