Τούτη εδώ είναι η πατατοσαλάτα της τεμπέλας και την φτιάχνει η αδερφή μου η Ελένη (μην της πείτε ότι την λέω τεμπέλα). Πέρα από τον χρόνο που θέλει να βράσει η πατάτα, θέλει να για να ετοιμαστεί 5 λεπτά.
Τα υλικά μας
- 3 πατάτες μέτριες βρασμένες (βράστε τις με την φλούδα και αφαιρέστε την όταν κρυώσουν, είναι πιο νόστιμες έτσι)
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Λίγο ξύδι
- 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
- Φρέσκια ρίγανη για το σερβίρισμα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Προετοιμασία
Δεν πιστεύω ότι θέλετε οδηγίες για να την φτιάξετε αλλά θα τις γράψω εδώ μόνο για τους νέους και άπειρους chef.Κόβουμε τις πατάτες σε κυβάκια, και σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας ελαφρά.
Τρώγεται και ζεστή και κρύα, σερβίρουμε με φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης.