Μία λεμονάδα χωρίς ζάχαρη με άρωμα αρμπαρόριζας που είναι έτοιμη σε λίγα λεπτά και κρατάει στο ψυγείο για μία εβδομάδα.
Υλικά
1 κούπα φρεσκοστυμένος χυμός λεμονιού
4 κούπες νερό
1/2 κούπα μέλι (Λιγότερο ή περισσότερο ανάλογα με τα γούστα)
Μερικά φύλλα αρμπαρόριζα
Εκτέλεση
Θερμαίνουμε ελαφρώς το νερό (δεν το βράζουμε, το θέλουμε χλιαρό). Προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί μέσα στο νερό.
Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε. Βάζουμε σε γυάλινο μπουκάλι και προσθέτουμε τα φύλλα αρμπαρόριζας. Το βάζουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες
Σερβίρουμε παγωμένο. Απολαμβάνουμε υπεύθυνα :P