
- 500 γρ στήθος κοτόπουλο κομμένο σε μέτρια κομμάτια
- 4 κουταλιές της σούπας σόγια σος
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- 2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
- 2 σκελίδες σκόρδο χοντροκομμένο
- 2 κουταλιές της σούπας σουσάμι
- αλάτι πιπέρι
Πως το κάνουμε
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κοτόπουλο με όλα τα υλικά και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 1 ώρα τουλάχιστον . Περνάμε τα κομματάκια του κοτόπουλου σε μικρά ξυλάκια για σουβλάκια ή σε οδοντογλυφίδες . Τα ψήνουμε 5 λεπτά από κάθε πλευρά σε σχαροτήγανο ή σε ένα φαρδύ τηγάνι .Τα βγάζουμε και τα πασπαλίζουμε με λίγο επιπλέον σουσάμι .
Allons enfants de la patrie , αλλά να ‘φάν κι οι πιο μικροί!