Πάμε να δούμε μία εύκολη [glossary id=’2639′ slug=’%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%ac%cf%81%ce%b1′ /] για αρνάκι με γλυκόξινη γέυση…
Τα υλικά μας (για κάθε κιλό αρνιού)
- 3 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα βερίκοκο
- Χυμό από ένα λεμόνι
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο βασιλικό
- 1 κουταλιά της σούπας φρέσκια ρίγανη
- 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
- Αλάτι
- Πιπέρι
Προετοιμασία
- Σε ένα σκεύος βάζουμε το κομμάτι του αρνιού και ρίχνουμε πάνω του την μαρμελάδα από πάνω τα υπόλοιπα υλικά.
- Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας για να πάει παντού το μείγμα.
- Βάζουμε το αρνάκι στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες για καλύτερα αποτελέσματα καλύτερα να γίνει από το προηγούμενο βράδυ.