Αυτή είναι μια πολύ απλή ,νόστιμη και ελαφριά μους που θα κλείσει με επιτυχία κάθε γεύμα σας .
Υλικά
- 1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 5 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
- 1 βανίλια
- 2 μεγάλα λεμόνια χυμό και ξύσμα
- τριμμένα μπισκότα για το γαρνίρισμα
Πως το κάνουμε
- Χτυπάμε την παγωμένη κρέμα γάλακτος σε σαντιγί μαζί με την ζάχαρη και την βανίλια
- Προσθέτουμε το χυμό , το ξύσμα και το γιαούρτι και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω . Αν το θέλουμε πιο ξινό ή πιο γλυκό προσθέτουμε αναλόγως ζάχαρη ή λεμόνι .
- Σερβίρουμε σε ποτήρια ή μπολ .
- Βάζουμε στο ψυγείο 1-2 ώρες να παγώσουν οι μους . Σερβίρουμε με τριμμένα μπισκότα