LoveFood

Μαγειρεύω και έχω θέματα

  • Συνταγές
    • Μαγειρική
    • Ζαχαροπλαστική
    • Τσάι
    • Προσθήκη συνταγής
  • Ανα Υλικό
    • Αλλαντικά
    • Ζυμαρικά
    • Θαλασσινά
    • Γαλακτοκομικά
    • Κρέας
    • Λαχανικά
    • Μπαχαρικά
    • Μυρωδικά
    • Πουλερικά
    • Σοκολάτα
    • Φρούτα
    • Ψάρια
  • Χρήσιμα
    • Μαγειρικό Γλωσσάρι
    • Δοσομετρητής
    • Θερμοκρασίες φούρνου
    • Τεχνικές
Μαγειρική  /  15 Αυγούστου 2013

Μπιφτέκια πικάντικα γεμάτα τσαχπινιά.

by Παναγιώτης
Μπιφτέκια πικάντικα
Ο Άκης ήταν τσαχπίνης γιατί από μικρός έτρωγε όλα τα μπιφτέκια του..

Μπιφτεκάκι πικάντικο βελτιστοποιημένο για τον φούρνο ;)

 

Τα υλικά μας (για γύρω στα 20 μπιφτέκια)

  • 600 γρ κιμά μοσχαρίσιο
  • 5-6 φρυγανιές τριμμένες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • Μισή ντομάτα τριμμένη
  • 2 αυγά
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκια ρίγανη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μείγμα για κάρυ
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού κύμινο τριμμένο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν ή μισό τσίλι ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
  • Αλάτι

 

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλος σκεύος ανακατεύουμε όλα τα παραπάνω υλικά και ζυμώνουμε καλά για να ομογενοποιήθει το μείγμα για τα μπιφτέκια μας.
  2. Αφήνουμε το μείγμα του κιμά στο ψυγείο για να δουλέψουν τα υλικά για τουλάχιστον 3 ώρες, μπορείτε να το κάνε από το προηγούμενο βραδύ.
  3. Ψήνουμε τα μπιφτέκια μας στον φούρνο μόνα τους ή με πατάτες ή με άλλα λαχανικά.

 

Στο ίδιο στυλ:

Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα. Μπιφτέκι σε ενδιαφέρουσα Το μπιφτέκι είναι μεγάλο κεφάλαιο στην Ελληνική και διεθνή κουζίνα . Ο κιμάς είναι ένας καμβάς που σηκÏŽνει πολλές παραλλαγές . Το ξέρω ÏŒτι ο περισσÏŒτερος κÏŒσμος βάζει κρεμμύδι τριμμένο ( και μερικοί και σκÏŒρδο) αλλά εγÏŽ δεν και βγαίνουν...

Φακές με καραμελωμένα ντοματίνια . Και η φακή θέλει την τσαχπινιά της ΑυτÏŒ το ευλογημένο ÏŒσπριο της μαμάς γης το τρÏŽμε συνήθως σε σούπα . Οι απÏŒψεις για την ντομάτα στη φακή διίστανται . Άλλοι την τρÏŽνε με ,άλλοι χωρίς . ÎŒπως και να χει το φαγητÏŒ τα σπάει . ΕκτÏŒς απÏŒ...

Μακαρόνια με κιμά. Τύφλα να χει η Μπολονέζ Δεν έχω συναντήσει μέχρι τÏŽρα άνθρωπο στη ζωή μου που να μην τρÏŽει τα μακαρÏŒνια με κιμά. Οι συνταγές ποικίλουν ως προς τα μπαχαρικά κυρίως , και η παράδοση πάει απÏŒ μάνα σε κÏŒρη και απÏŒ πατέρα σε γιο. Το...

Εύκολο λαχματζούν με αραβική πίτα . Σαλάμ Αλέκουμ     Το λαχματζούν είναι η “πίτσα της ανατολής” . Για τη βάση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ÏŒτι σας κάνει κέφι πχ ζύμη για πίτσα ή πίτα για σουβλάκι (το ζυμάρι μπορείτε , bien sure ,να το φτιάξετε και μÏŒνοι σας  …λέμε...

Tags

  • Εύκολες

Πλοήγηση άρθρων

Δροσερή μελιτανοσαλάτα με καπνιστό τυρί, μέλι.
Εύκολη μαρμελάδα Βερίκοκο, ρίκο ρίκο ρίκοκο.

Share your thoughts Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Υλικά

  • Άνηθος
  • Αλάτι
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Αυγά
  • Βανίλια
  • Βασιλικός
  • Βούτυρο
  • Γάλα
  • Γαρίφαλο
  • Γιαούρτι
  • Δυόσμος
  • Ελαιόλαδο
  • Ζάχαρη
  • Ζάχαρη άχνη
  • Θυμάρι
  • Κανέλα
  • Κεφαλοτύρι
  • Κολοκύθια
  • Κορίανδρος
  • Κοτόπουλο
  • Κρέμα γάλακτος
  • Κρεμμύδι
  • Κρεμμύδι Φρέσκο
  • Κύμινο
  • Μαϊντανός
  • Μαύρο Πιπέρι
  • Μελιτζάνες
  • Μοσχοκάρυδο
  • Μπέικον
  • Μπαλσάμικο
  • Μπαχάρι
  • Ντομάτες
  • Ξύδια
  • Παρμεζάνα
  • Πατάτες
  • Πιπέρι
  • Πιπέρι καγιέν
  • Πιπεριές
  • Ρίγανη
  • Σκόρδο
  • Τζίντζερ
  • Τσίλι
  • Φέτα
  • Χυμός Λεμονιού
  • κιμάς μοσχαρίσιος

Είναι και…

  • Light
  • Vegan
  • Αγίου Βαλεντίνου
  • Ανακύκλωση
  • Αυγά με φυσική βαφή
  • Βάφτιση
  • Γενέθλια
  • Για αρχάριους
  • Γιορτή
  • Γλυκά χωρίς ζάχαρη
  • Γρήγορες
  • Ελαφριές
  • Εορταστικές
  • Εύκολες
  • Καυτερά
  • Κουζίνες του κόσμου
  • Κοχλιοί
  • Κρασομεζές
  • Κόκκινα αυγά
  • Λίμπιντο
  • Μπουφές
  • Ναύπλιο
  • Νηστίσιμα
  • Νηστίσιμα Γλυκά
  • Οικονομικές
  • Ουζομεζές
  • Πάρτι
  • Πάσχα
  • Παιδικό πάρτυ
  • Παραδοσιακές
  • Πασχαλινά αυγά
  • Πασχαλινό τραπέζι
  • Παχαλινά αυγά με κρεμμύδι
  • Πλούσια σε ω3 λιπαρά
  • Πλούσιο σε σίδηρο
  • Πολύχρωμα
  • Πρωινό
  • Σαρακοστή
  • Τραπέζι
  • Χορτοφαγικές
  • Χορτοφαγική Μαγειρίτσα
  • Χριστούγεννα
  • καφές
  • τσάι
  • ψαροφαγία

Μέθοδος Μαγειρέματος

  • Ζεμάτισμα
  • Μαρινάδα
  • Μπέν μαρί
  • Στα κάρβουνα
  • Στην Κατσαρόλα
  • Στην γάστρα
  • Στην λαδόκολα
  • Στη σχάρα
  • Στο γκριλ
  • Στο μπρίκι
  • Στον Ατμό
  • Στον Φούρνο
  • Στο πήλινο
  • Στο τηγάνι
  • Τοστιέρα
  • Χωρίς Μαγείρεμα
  • Ψηστιέρα

Χώρες & Περιοχές

  • Άγιο Όρος
  • Ήπειρος
  • Αίγυπτος
  • Αγγλία
  • Αργεντινή
  • Ασία
  • Αυστρία
  • Αχαϊα
  • Βιετνάμ
  • Βολιβία
  • Βόρεια Αμερική
  • Γένοβα
  • Γαλλία
  • Γερμανία
  • Εκουαδόρ
  • Ελλάδα
  • Επτάνησα
  • Ευρώπη
  • Ζάκυνθος
  • Ζαγορά
  • Η.Π.Α.
  • Ηλεία
  • Ινδία
  • Ισραήλ
  • Ιταλία
  • Κέρκυρα
  • Κίνα
  • Κεφαλονιά
  • Κουρδιστάν
  • Κρήτη
  • Κυκλάδες
  • Λευκάδα
  • Μέση Ανατολή
  • Μαρόκο
  • Μεξικό
  • Μεσόγειος
  • Πήλιο
  • Πελοπόννησος
  • Περού
  • Πολωνία
  • Σούλι
  • Σπάρτη
  • Τουρκία
  • Τρίκαλα
  • Χιλή

Τελευταία Σχόλια

  • Τρία μόνο υλικά είναι αρκετά για εύκολα γρήγορα και πεντανόστιμα αμυγδαλωτά ή εργολάβοι στο Αμυγδαλωτά Σίφνου, μύρισε Αιγαίο
  • Παναγιώτης στο Αbsolute begginers: Μπριζόλες με πατάτες στον φούρνο.
  • Πατάτες τηγανιτές …στο φούρνο που ΔΕΝ παχαίνουν στο Πατάτες τηγανιτές …στο φούρνο. Bye bye θερμίδα
  • ΑννΑ στο Ζυμαρικά με πέστο φασκόμηλου, έπαθα έκρηξη γέυσης
  • Μιτσάκι στο Πουτίγκα από τσουρέκι, άλλαξε ο Μανωλιός και έφαγε το τσουρέκι του αλλιώς.
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Copyright
  • Δήλωση Προστασίας προσωπικών δεδομένων
  • Elara by LyraThemes