Μία γρήγορη ομελέτα με φρέσκα υλικά για σνακ ή για μεζεδάκι με την μπυρίτσα μας
Τα υλικά μας (για 2 άτομα)
- 1 ματσάκι αλμυρίκια
- 4 αυγά
- 10 ντοματίνια κομμένα στην μέση
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε σε μέτρια φωτιά στο λάδι το σκόρδο & το κρεμμύδι για να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε τα αλμυρίκια και ανακατεύουμε καλά για περίπου 5 λεπτά μέχρι να μαραθούν και να μικρύνουν σε όγκο.
- Προσθέτουμε τα αυγά και σκεπάζουμε το τηγάνι με ένα πιάτο, ψήνουμε για περίπου 5 λεπτά και μετά αναποδογυρίζουμε την ομελέτα ακολουθώντας τις κινήσεις παρακάτω εικόνας.
- Ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά και κάνουμε τις ίδιες κινήσεις με την παραπάνω φωτογραφία για να την βάλουμε στο πιάτο.