
“Όχι μανούλα, δεν είναι ο βάτραχος στο μπλέντερ, είπε γελώντας ο Γιαννάκης , είναι η σαλάτα που ‘φτιαξες”
Το βαλσαμικό ξύδι και η φράουλα κάνουν αχτύπητο δίδυμο . Ταιριάζει απόλυτα και σε γλυκά και σε σαλάτες . Δώστε του να καταλάβει τώρα που οι φράουλες είναι στα φόρτε τους
Υλικά
- 1 μαρούλι
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- ½ αβοκάντο σε φετούλες
- 3 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
- 15 φράουλες κομμένες στα τέσσερα
- 3 κουταλιές της σούπα ξύδι μπαλσάμικο
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Φλούδες παρμεζάνας
- Αλάτι
Πως το κάνουμε
Κόβουμε το μαρούλι και το βάζουμε σε μια σαλατιέρα . Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τον άνηθο . Αλατίζουμε , ρίχνουμε το λάδι και ανακατεύουμε. Από πάνω προσθέτουμε τις φράουλες και τις φλούδες παρμεζάνας και περιχύνουμε με το μπαλσάμικο. That’ s all folks!