Σολομός με μουστάρδα και πορτοκάλι. Ωμέγα 3 και λατρεία 1

Συνταγή από την/τον:

σολομός με πορτοκάλι

Γιατί ρε μάνα γιατί η πορτοκαλάδα μου μυρίζει ψαρίλα ;…

 

Υλικά 

  • 2 φιλέτα σολομού 
  • χυμός και ξύσμα από 2 πορτοκάλια
  • 3 κουταλιές μουστάρδα δυνατή
  • 1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν ή μπούκοβο
  • 2 κουταλιές λάδι
  • αλάτι

 

Πως το κάνουμε 

  1. Μαρινάρουμε τα φιλέτα μαζί με όλα τα υλικά για μία ώρα στο ψυγείο. 
  2. Σε ένα ταψί απλώνουμε 2 φύλλα λαδόκολλας σταυρωτά το ένα πάνω στο άλλο και μέσα τοποθετούμε τα φιλέτα μαζί με τη μαρινάδα .
  3. Κλείνουμε τις λαδόκολλες σε πακέτο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά.  Ανοίγουμε το πακέτο και ψήνουμε για άλλα 5-10 λεπτά για να πάρει χρώμα το ψάρι
VN:F [1.9.22_1171]
Σκορ: 4.2/5 (5 ψήφοι )
Σολομός με μουστάρδα και πορτοκάλι. Ωμέγα 3 και λατρεία , 4.2 από 5 βασιζόμενο σε 5 ψήφους

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας για τις μαγειρικές μας

  1. Reply Giorgos Jun 28, 2014 2:57 pm

    Εχω φτιαξει την συνταγη 3 φορες και προγματικα ειναι υπεροχη .

    Το ψαρι βγαινει γευστικοτατο και τρυφερο , χωρις μυρωδια ψαριλας.

    Ιδανικο συνοδευτικο ειναι πατατοσαλατα με μαγιονεζα και φυσικα λευκο κρασι

    VA:F [1.9.22_1171]
    Ψήφοι: +5 (από 5 ψήφοι)

Leave a Reply

  

  

  

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο