
Υλικά
- 2 φιλέτα σολομού
- χυμός και ξύσμα από 2 πορτοκάλια
- 3 κουταλιές μουστάρδα δυνατή
- 1/2 κουταλάκι πιπέρι καγιέν ή μπούκοβο
- 2 κουταλιές λάδι
- αλάτι
Πως το κάνουμε
- Μαρινάρουμε τα φιλέτα μαζί με όλα τα υλικά για μία ώρα στο ψυγείο.
- Σε ένα ταψί απλώνουμε 2 φύλλα λαδόκολλας σταυρωτά το ένα πάνω στο άλλο και μέσα τοποθετούμε τα φιλέτα μαζί με τη μαρινάδα .
- Κλείνουμε τις λαδόκολλες σε πακέτο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά. Ανοίγουμε το πακέτο και ψήνουμε για άλλα 5-10 λεπτά για να πάρει χρώμα το ψάρι
Εχω φτιαξει την συνταγη 3 φορες και προγματικα ειναι υπεροχη .
Το ψαρι βγαινει γευστικοτατο και τρυφερο , χωρις μυρωδια ψαριλας.
Ιδανικο συνοδευτικο ειναι πατατοσαλατα με μαγιονεζα και φυσικα λευκο κρασι