Εύκολη Πατατοσαλάτα με μουστάρδα (Της ωραίας Ελένης)

Μαγειρεύει η/ο: Παναγιώτης

Εύκολη Πατατοσαλάτα με μουστάρδα (Της ωραίας Ελένης)
  Τούτη εδώ είναι η  πατατοσαλάτα της τεμπέλας  και την φτιάχνει η αδερφή μου η Ελένη (μην της πείτε ότι την λέω τεμπέλα). Πέρα από τον χρόνο που θέλει να βράσει η πατάτα, θέλει να για να ετοιμαστεί 5 λεπτά.   Τα υλικά μας 3 πατάτες μέτριες βρασμένες (βράστε τις με την φλούδα και αφαιρέστε ...

Φάγαμε πακέτο …φιλέτα ψαριού στη λαδόκολλα 2

Μαγειρεύει η/ο: Μαριλού

Φάγαμε πακέτο …φιλέτα ψαριού στη λαδόκολλα
Υλικά 4 φιλέτα λευκού ψαριού  (όπως πέρκα , μπακαλιάρος, γλώσσα ,σφυρίδα, κ.λπ.) 2 μεσαίου μεγέθους κολοκύθια, κομμένα σε χοντρές φέτες 2 μεσαίου μεγέθους πατάτες, κομμένες σε ροδέλες 2 μέτρια καρότα, κομμένα σε χοντρές φέτες 2 μεσαίου μεγέθους ντομάτες κομμένες σε ροδέλες 2 κλωνάρια από διάφορα φρέσκα μυρωδικά ( ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο) χυμός από 1 λεμόνι ...

Μακαρονάκι με καλαμαράκια κον(σέρβα)

Μαγειρεύει η/ο: Παναγιώτης

Μακαρονάκι με καλαμαράκια κον(σέρβα)
Μακαρονάκι με καλαμαράκια κονσέρβα λοιπόν ή μάλλον μακαροτσίνι όπως τα έλεγε η γιαγιά μου, αυτή είναι μία λύση για να ζωντανέψουν τα καλαμαράκια της κονσέρβας και να βγάλετε και περισσότερες μερίδες στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε :/ Δεν χρειάζεται να σας πω ότι μπορείτε να κάνετε την συνταγή αυτή με φρέσκα ή κατεψυγμένα καλαμαράκια, απλά ...

Εύκολη τυρόπιτα χωρίς φύλλο (τεμπελοτυρόπιτα) 3

Μαγειρεύει η/ο: Μαριλού

Εύκολη τυρόπιτα χωρίς φύλλο (τεμπελοτυρόπιτα)
Αυτή η τυροπιτούλα ανήκει στην κατηγορία «τεμπελοτυρόπιτα» ή «τυρόπιτα της τεμπέλας» ,ή «του αρχάριου» ή της ακαμάτρας όπως λέω εγώ.  Μέχρι να μάθετε να ανοίγετε φύλλο,  φτιάξτε την και προσκαλέστε την πεθερά χωρίς φόβο και πάθος . Υλικά 2 αβγά 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2 κούπες αλεύρι 1 κουταλιά της σούπας baking powder ½ κούπα λάδι ...

Κουσκουσές (κους κους) στην κατσαρόλα 2

Μαγειρεύει η/ο: Παναγιώτης

Κουσκουσές (κους κους) στην κατσαρόλα
Κουσκουσές = Ζυμαρικό σε στρογγυλές μπαλίτσες. Τα Ελληνικά ζυμαρικά είναι πολλά, ποικιλόμορφα και πολύ νόστιμα, ο κουσκουσές είναι ένα ζυμαρικό που φτιάχνουν στην Ηλεία (βέρσιον του κους κους). Φτιάχνεται με αυγά, πρόβειο γάλα και αλεύρι, μαγειρεύεται όπως το κριθαράκι στην κατσαρόλα αλλά και στον φούρνο. Συνήθως συνοδεύεται με κρέας αλλά εδώ θα δούμε μία χορτοφαγική ...

Μπουτάκια Κοτόπουλου με μαρινάδα μυρωδικών

Μαγειρεύει η/ο: Παναγιώτης

Μπουτάκια Κοτόπουλου με μαρινάδα μυρωδικών
Μπουτάκια Κοτόπουλου με πατάτες στον φούρνο σε μαρινάδα φρέσκου βασιλικού, φρέσκιας ρίγανης &  φρέσκου δεντρολίβανου. Αυτή την συνταγή μπορεί να την φτιάξει ο καθένας και η  απλή αυτή μαρινάδα δίνει άλλη διάσταση στο κοτοπουλάκι μας και αφαιρεί την καμιά φορά έντονη γεύση του, επιτρέποντας μας να το παίξουμε τσάμπα μάγκας στους φίλους και γνωστούς.   ...

Πολύχρωμο κοτόπουλο ντίρλα (με λαχανικά και μπύρα)

Μαγειρεύει η/ο: Μαριλού

Πολύχρωμο κοτόπουλο ντίρλα  (με λαχανικά και μπύρα)
Το φιλέτο κοτόπουλο είναι ο φίλος κάθε κόρης ακαμάτρας , ( και κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του) γιατί γίνεται με χίλιους τρόπους ,εύκολα και γρήγορα.  Η συνταγή αυτή είναι απλούστατη , νοστιμότατη και ευπαρουσίαστη . Ζωή και κότα λοιπόν …   Υλικά για 4 άτομα   3 φιλέτα στήθος κοτόπουλο 1πιπεριά πράσινη 1 ...

Κέικ αλμυρό (με ότι έχει το ψυγείο) 2

Μαγειρεύει η/ο: Παναγιώτης

Κέικ αλμυρό (με ότι έχει το ψυγείο)
Στο πνεύμα της διαχρονικής ομελέτας με ότι έχει το ψυγείο (η μεγαλύτερη μου στιγμή ήταν όταν έκανα γλυκιά ομελέτα με μήλα μέλι και κανέλα) δημιουργούμε ένα αλμυρό κέικ και ανακυκλώνουμε ότι έχει περισσέψει.  Το σατανικό αυτό δημιούργημα είναι ιδανικόν δια δεκατιανόν, κολατσιόν και για πρωινόν.   Τα Υλικά μας 4 αβγά 3 κούπες αλεύρι ¾ ...

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο