Τσιπούρα στην λαδόκολλα

Συνταγή από την/τον:

Τσιπούρα ψητή

“Τώρα με την κρίση μην το παίζεις μούρη, άσε τα πούρα και φάε μία τσιπούρα…”

Τσιπούρα ψητή λαδόκολλας γιατί έχω μια διαστροφή με την λαδόκολλα τελευταία. Η λαδόκολλα θα κρατήσει την τσιπούρα σου ζουμερή και θα την κάνει πιο νόστιμη συμπέθερε.

 

 

Υλικά για 2 τσιπούρες μεγάλες

  • 2 τσιπούρες καθαρισμένες από τον ιχθυοπώλη μας
  • Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 κουταλιά ρίγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 2 κλωνάρια εστραγκόν ή φρέσκια ρίγανη ή δεντρολίβανο

 

Εκτέλεση

Βάζουμε τα ψάρια σε ξεχωριστή λαδόκολλα, ρίχνουμε το λάδι από πάνω τους και αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε τα κλωνάρια των μυρωδικών μέσα στην κοιλιά τους με λίγα κομμάτια σκόρδο. Ρίχνουμε από πάνω τους το υπόλοιπο σκόρδο και την ρίγανη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
Τα σερβίρουμε με λαδολέμονο ή αν θέλουμε με την σάλτσα γιαουρτιού και εστραγκόν.

Τσιπούρα λαδόκολλα

Τα πακετάκια μας.

Τσιπούρα λαδόκολλα

Τα αποκαλυπτήρια…

 

VN:F [1.9.22_1171]
Σκορ: 3.6/5 (9 ψήφοι )
Τσιπούρα στην λαδόκολλα, 3.6 από 5 βασιζόμενο σε 9 ψήφους

Leave a Reply

  

  

  

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο