Τσιπούρα ψητή λαδόκολλας γιατί έχω μια διαστροφή με την λαδόκολλα τελευταία. Η λαδόκολλα θα κρατήσει την τσιπούρα σου ζουμερή και θα την κάνει πιο νόστιμη συμπέθερε.
Υλικά για 2 τσιπούρες μεγάλες
- 2 τσιπούρες καθαρισμένες από τον ιχθυοπώλη μας
- Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 κουταλιά ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 2 κλωνάρια εστραγκόν ή φρέσκια ρίγανη ή δεντρολίβανο
Εκτέλεση
Βάζουμε τα ψάρια σε ξεχωριστή λαδόκολλα, ρίχνουμε το λάδι από πάνω τους και αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε τα κλωνάρια των μυρωδικών μέσα στην κοιλιά τους με λίγα κομμάτια σκόρδο. Ρίχνουμε από πάνω τους το υπόλοιπο σκόρδο και την ρίγανη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
Τα σερβίρουμε με λαδολέμονο ή αν θέλουμε με την σάλτσα γιαουρτιού και εστραγκόν.