Το κοτοπουλάκι αυτό γίνεται σε 15 λεπτά , είναι πολύ ελαφρύ και νόστιμο, και θυμίζει λίγο ανατολή , δοκιμάστε το ! It’s an order!
Υλικά
- 3 φιλέτα κοτόπουλο
- 1 μήλο
- 1 κρεμμύδι
- 3/4 φλιτζανιού γάλα
- 1/4 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος
- 1 κουταλάκι κάρυ
- 3 κουταλιές σούπας λάδι
- αλάτι πιπέρι
Πως το κάνουμε
- Πλένουμε καλά και αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Τα χτυπάμε ελαφρώς να πλατύνουν .
- Σε ένα φαρδύ τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με μια κουταλιά λάδι για 2 λεπτά να γυαλίσει . Το αφαιρούμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
- Χτυπάμε στο μούλτι το μήλο , την κρέμα , το γάλα ,το κάρυ και το κρεμμύδι μέχρι να γίνει πολτός .
- Προσθέτουμε στο τηγάνι 2 κουταλιές λάδι και σοτάρουμε τα φιλέτα για 5 λεπτά από κάθε πλευρά να ροδοκοκκινίσουν .
- Ρίχνουμε στο τηγάνι τη σάλτσα μήλου , προσθέτουμε λίγο αλατοπίπερο ακόμα και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιάγια άλλα 5 λεπτά