
Το κοτοπουλάκι ρολό προσφέρεται για πολλές παραλλαγές . Γεμίστε το με ότι σας αρέσει χωρίς φόβο και πάθος.
Υλικά
- 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
- 4 φέτες μπέικον
- 8 μπαστουνάκια γραβιέρα ή κασέρι
- 5-6 λιαστές ντομάτες
- 4 κουταλάκια μουστάρδα
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- λίγο ελαιόλαδο
- ρίγανη , θυμάρι
- αλάτι, πιπέρι
Πως το κάνουμε
- Ανοίγουμε τα φιλέτα κόβοντας οριζόντια με ένα μαχαίρι και τα χτυπάμε με το ειδικό εργαλείο να πλατείνουν ελαφρώς ( Εγώ τα χτυπάω με το κάτω μέρος από το μπρίκι!)
- Τα αλατοπιπερώνουμε και αλείφουμε σε κάθε φιλέτο λίγη μουστάρδα .
- Πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και θυμάρι. Απλώνουμε από μια φέτα μπέικον και 2 μπαστουνάκια τυρί σε κάθε φιλέτο και προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες σε φετούλες.

4. Ρολάρουμε τα φιλετάκια και τα κλείνουμε καλά με οδοντογλυφίδες.

5. Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές ελαιόλαδο σε φαρδύ τηγάνι ή πλατιά κατσαρόλα και ροδίζουμε σε δυνατή φωτιά τα φιλέτα 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.
6. Σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε 1 λεπτό να εξατμιστεί το αλκοόλ και ξεκολλάμε ανακατεύοντας με ένα κουτάλι τα υπολείμματα από τον πάτο της κατσαρόλας για να δώσουν νοστιμιά στη σάλτσα.
7.Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά μέχρι να γίνει το κοτόπουλο και να δέσει η σάλτσα .
8.Βγάζουμε τις οδοντογλυφίδες , κόβουμε σε κάθετες φέτες και σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες.