Ψάρι στην λαδόκολλα με καλοκαιρινά λαχανικά, μύρισε Μεσόγειος.

Συνταγή από την/τον:

Ψάρι λαδόκολλα

Η Κική αποφάσισε ότι από την Δευτέρα θα ξεκινήσει την δίαιτα της λαδόκολλας, θα τρώει τα πάντα εκτός από την λαδόκολλα…

Αυτός είναι ένας τρόπος για να κάνετε το ψάρι σας σαν στον ατμό με την συνοδεία φρέσκων καλοκαιρινών λαχανικών.

Τα υλικά μας

  • 1 ψάρι ολόκληρο (εγώ χρησιμοποίησα τσιπούρα)
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια μεγάλα χοντροκομμένα
  • 1 μάτσο γλυστρίδα χοντροκομμένη
  • 3 πιπεριές κέρατο κομμένες στην μέση
  • 1 ντομάτα ώριμη μεγάλη κομμένη σε καρέ
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • Μισή κούπα μαϊντανό χοντροκομμένο
  • 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα πυρέξ ή ταψάκι τοποθετούμε 2 κομμάτια λαδόκολλα σταυρωτά, και βάζουμε εκεί όλα τα λαχανικά μας και το ψάρι
  2. Τα αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, τα ανακατεύουμε καλά και κλείνουμε την λαδόκολλα.
  3. Ψήνουμε σε φούρνο που καίει στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.
  4. Ξεκοκαλίζουμε το ψάρι και το σερβίρουμε με τα λαχανικά του με ένα λαδολέμονο που φτιάχνουμε με μπόλικο φρέσκο ελαιόλαδο και λίγο χυμό λεμονιού.
VN:F [1.9.22_1171]
Σκορ: 5.0/5 (3 ψήφοι )
Ψάρι στην λαδόκολλα με καλοκαιρινά λαχανικά, μύρισε Μεσόγειος., 5.0 από 5 βασιζόμενο σε 3 ψήφους

Leave a Reply

  

  

  

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο