LoveFood

Μαγειρεύω και έχω θέματα

  • Συνταγές
    • Μαγειρική
    • Ζαχαροπλαστική
    • Τσάι
    • Προσθήκη συνταγής
  • Ανα Υλικό
    • Αλλαντικά
    • Ζυμαρικά
    • Θαλασσινά
    • Γαλακτοκομικά
    • Κρέας
    • Λαχανικά
    • Μπαχαρικά
    • Μυρωδικά
    • Πουλερικά
    • Σοκολάτα
    • Φρούτα
    • Ψάρια
  • Χρήσιμα
    • Μαγειρικό Γλωσσάρι
    • Δοσομετρητής
    • Θερμοκρασίες φούρνου
    • Τεχνικές
Κυρίως Πιάτα, Μαγειρική  /  4 Ιουνίου 2013

Ψάρι με άρωμα Ασίας, πιάσαμε λαβράκι!

by Παναγιώτης
Λαβράκι με γέυση Ασίας
Έπιασα λαβράκι = 我抓住了低音 τάδε έφη το google translate…

Πάμε να δούμε ένα εύκολο τρόπο για να αλλάξουμε λίγο την γεύση των ψαριών μας με υλικά της ασιατικής κουζίνας που μπορούμε να βρούμε πολύ εύκολα. Η σόγια σως θα καραμελώσει την πέτσα του ψαριού και η φρεσκάδα του τζίντζερ θα το απογειώσει, εγώ χρησιμοποίησα λαβράκι αλλά πολύ άνετα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο ψάρι, όπως σολομό, τόνο η ακόμα και τσιπούρα…

 

Υλικά για ένα ψάρι

  • 1 λαβράκι με μάτι καθαρό, καθαρισμένο έτοιμο (ο ιχθυοπώλης θα το καθαρίσει για εσάς)
  • 1 κουταλιά τριμμένο τζίντζερ
  • Μισή κούπα ψιλοκομμένο κόλιανδρο
  • 3-4 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε διπλή λαδόκολλα ή σε αλουμινόχαρτο βάζουμε το ψάρι μας και από πάνω όλα τα υλικά μας για να καλύψουμε καλά το ψάρι μας και από τις 2 πλευρές, βάζουμε και λίγο από τα μυρωδικά μας στην κοιλιά του ψαριού.
  2. Ψήνουμε σε φούρνο που καίει στους 180 βαθμούς για περίπου 50 λεπτά.
  3. Το σερβίρουμε ζεστό με ψιλοκομμένο κόλιανδρο και έξτρα σόγια σος.

 

Λαβράκι λαδόκολλα
Τα αποκαλυπτήρια του έργου τέχνης…

 

Στο ίδιο στυλ:

Σολομός μαρινάτος στη σχάρα Για την διατροφική αξία του σολομού , τα ξέρετε , μην τα ξαναλέμε. Βιταμίνες, μέταλλα , ιχνοστοιχεία, Ω3 κλπ. Το ψήσιμο στη σχάρα θέλει προσοχή για να μην στεγνÏŽσει το ψάρι. Αυτή η μαρινάδα είναι κατάλληλη και για πολλά άλλα...

Τσιπούρα στην λαδόκολλα Τσιπούρα ψητή λαδÏŒκολλας γιατί έχω μια διαστροφή με την λαδÏŒκολλα τελευταία. Η λαδÏŒκολλα θα κρατήσει την τσιπούρα σου ζουμερή και θα την κάνει πιο νÏŒστιμη συμπέθερε.     Υλικά για 2 τσιπούρες μεγάλες 2 τσιπούρες καθαρισμένες απÏŒ τον ιχθυοπÏŽλη μας...

Ψαρώσαμε… Χορταριασμένο Φαγκρί Αν για ένα πράγμα δοξάζω την Κρητικιά μανούλα μου είναι που με έμαθε να αγαπάω τα χÏŒρτα και τα μυρωδικά της ελληνικής φύσης . Ο συνδυασμÏŒς με ψάρι, είναι ÏŒτι καλύτερο μπορεί να σου τύχει σε αυτή τη ζωή ....

Tags

  • Εύκολες

Πλοήγηση άρθρων

Μους λεμόνι με λιμοντσέλο. Κάναμε τα ξινά γλυκά
Τηγανίτες πατατάς από την Πολωνία (πλάτσκι ζιμνιετσάνε)

Share your thoughts Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Υλικά

  • Άνηθος
  • Αλάτι
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Αυγά
  • Βανίλια
  • Βασιλικός
  • Βούτυρο
  • Γάλα
  • Γαρίφαλο
  • Γιαούρτι
  • Δυόσμος
  • Ελαιόλαδο
  • Ζάχαρη
  • Ζάχαρη άχνη
  • Θυμάρι
  • Κανέλα
  • Κεφαλοτύρι
  • Κολοκύθια
  • Κορίανδρος
  • Κοτόπουλο
  • Κρέμα γάλακτος
  • Κρεμμύδι
  • Κρεμμύδι Φρέσκο
  • Κύμινο
  • Μαϊντανός
  • Μαύρο Πιπέρι
  • Μελιτζάνες
  • Μοσχοκάρυδο
  • Μπέικον
  • Μπαλσάμικο
  • Μπαχάρι
  • Ντομάτες
  • Ξύδια
  • Παρμεζάνα
  • Πατάτες
  • Πιπέρι
  • Πιπέρι καγιέν
  • Πιπεριές
  • Ρίγανη
  • Σκόρδο
  • Τζίντζερ
  • Τσίλι
  • Φέτα
  • Χυμός Λεμονιού
  • κιμάς μοσχαρίσιος

Είναι και…

  • Light
  • Vegan
  • Αγίου Βαλεντίνου
  • Ανακύκλωση
  • Αυγά με φυσική βαφή
  • Βάφτιση
  • Γενέθλια
  • Για αρχάριους
  • Γιορτή
  • Γλυκά χωρίς ζάχαρη
  • Γρήγορες
  • Ελαφριές
  • Εορταστικές
  • Εύκολες
  • Καυτερά
  • Κουζίνες του κόσμου
  • Κοχλιοί
  • Κρασομεζές
  • Κόκκινα αυγά
  • Λίμπιντο
  • Μπουφές
  • Ναύπλιο
  • Νηστίσιμα
  • Νηστίσιμα Γλυκά
  • Οικονομικές
  • Ουζομεζές
  • Πάρτι
  • Πάσχα
  • Παιδικό πάρτυ
  • Παραδοσιακές
  • Πασχαλινά αυγά
  • Πασχαλινό τραπέζι
  • Παχαλινά αυγά με κρεμμύδι
  • Πλούσια σε ω3 λιπαρά
  • Πλούσιο σε σίδηρο
  • Πολύχρωμα
  • Πρωινό
  • Σαρακοστή
  • Τραπέζι
  • Χορτοφαγικές
  • Χορτοφαγική Μαγειρίτσα
  • Χριστούγεννα
  • καφές
  • τσάι
  • ψαροφαγία

Μέθοδος Μαγειρέματος

  • Ζεμάτισμα
  • Μαρινάδα
  • Μπέν μαρί
  • Στα κάρβουνα
  • Στην Κατσαρόλα
  • Στην γάστρα
  • Στην λαδόκολα
  • Στη σχάρα
  • Στο γκριλ
  • Στο μπρίκι
  • Στον Ατμό
  • Στον Φούρνο
  • Στο πήλινο
  • Στο τηγάνι
  • Τοστιέρα
  • Χωρίς Μαγείρεμα
  • Ψηστιέρα

Χώρες & Περιοχές

  • Άγιο Όρος
  • Ήπειρος
  • Αίγυπτος
  • Αγγλία
  • Αργεντινή
  • Ασία
  • Αυστρία
  • Αχαϊα
  • Βιετνάμ
  • Βολιβία
  • Βόρεια Αμερική
  • Γένοβα
  • Γαλλία
  • Γερμανία
  • Εκουαδόρ
  • Ελλάδα
  • Επτάνησα
  • Ευρώπη
  • Ζάκυνθος
  • Ζαγορά
  • Η.Π.Α.
  • Ηλεία
  • Ινδία
  • Ισραήλ
  • Ιταλία
  • Κέρκυρα
  • Κίνα
  • Κεφαλονιά
  • Κουρδιστάν
  • Κρήτη
  • Κυκλάδες
  • Λευκάδα
  • Μέση Ανατολή
  • Μαρόκο
  • Μεξικό
  • Μεσόγειος
  • Πήλιο
  • Πελοπόννησος
  • Περού
  • Πολωνία
  • Σούλι
  • Σπάρτη
  • Τουρκία
  • Τρίκαλα
  • Χιλή

Τελευταία Σχόλια

  • Τρία μόνο υλικά είναι αρκετά για εύκολα γρήγορα και πεντανόστιμα αμυγδαλωτά ή εργολάβοι στο Αμυγδαλωτά Σίφνου, μύρισε Αιγαίο
  • Παναγιώτης στο Αbsolute begginers: Μπριζόλες με πατάτες στον φούρνο.
  • Πατάτες τηγανιτές …στο φούρνο που ΔΕΝ παχαίνουν στο Πατάτες τηγανιτές …στο φούρνο. Bye bye θερμίδα
  • ΑννΑ στο Ζυμαρικά με πέστο φασκόμηλου, έπαθα έκρηξη γέυσης
  • Μιτσάκι στο Πουτίγκα από τσουρέκι, άλλαξε ο Μανωλιός και έφαγε το τσουρέκι του αλλιώς.
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Copyright
  • Δήλωση Προστασίας προσωπικών δεδομένων
  • Elara by LyraThemes